Lasagne med laks, cherrytomater og kremsaus

Lasagne med laks, cherrytomater og kremsaus

  1. Smør og olivenolje i panne, fres løk. Ha i laksefilet i terninger, varme på middels temperatur noen minutter (trenger ikke være ferdig stekt). Smak til med salt og pepper.
  2. I en 1/1 GN-bakk, begynn med litt olivenolje. Deretter en lasagneplate. Fordel så utover: Bechamel, cherrytomater, pesto, laksemiksen, parmesan og litt frisk basilikum. Legg 5 lag med lasagneplater, og tilsvarende fyll oppå hver plate, inkludert oppå den femte og siste lasagneplaten.
  3. Stekes på 175 grader i ca 40 minutter.
  4. Legg opp på tallerken, pyntes med for eksempel pesto, cherrytomater, parmesan og sort pepper.
  • Ingredienser

    • 1,5 g Smør
    • 1,5 ml Classico EV Olivenolje
    • 0,01 kg Løk i terninger
    • 0,05 kg Laksefilet
    • 0,04 kg Lasagneplater Fersk
    • 0,1 l Bechamel (klassisk eller etter ønske)
    • 0,015 kg Cherrytomat Semidried
    • 0,025 kg Basilikumpesto
    • 0,01 kg Parmesan
    • 1 g Basilikum, frisk