Burger av 180 g premium storfekjøtt, bacon, syltet rødløk, parmesan og hvitløksmayo, guacamole, cheddarost, premium burgerbrød.
Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg
Burgerdeig
13
Store egg
1 bunt
Bladpersille, finhakket
200 g
Dijon sennep Paradiso
150 g
TABASCO® Buffalo saus
20 g
Salt
40g
Løkpulver
40 g
Hvitløkspulver
20 g
Hvit Pepper
20 g
Sort Pepper
150 ml
Worchester saus
Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.
Syltet rødløk
Ingredienser
10 kg
Rødløk
10 l
Vann
0,5 l
Eplecidereddik
10 g
Laurbærblad
20 g
Maldonsalt
60 ml
TABASCO® Jalapeno Sauce
Fremgangsmåte
Kok opp 10 liter vann. Skrell og kutt løk i 2, kutt deretter i tynne skiver. Plasser løk sammen med laubærblad i en stor bøtte/kontainer og hell over kokende vann. Plasser på kjøl med vann over natten. Hell av vannet, legg til eplecidereddik, salt og TABASCO®. Bland godt og server.
Parmesan og Hvitløksmayo
Ingredienser
10 kg
Mayones
1 kg
Parmesan finrevet
1 kg
Hvitløk most
30 g
Sort pepper finmalt
30 g
Maldonsalt
Rør alle ingredienser inn i mayones.