L.A. Guilty Pleasure

L.A. Guilty Pleasure

Burger av 180 g premium storfekjøtt, bacon, syltet rødløk, parmesan og hvitløksmayo, guacamole, cheddarost, premium burgerbrød.

Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg Burgerdeig
13 Store egg
1 bunt Bladpersille, finhakket
200 g Dijon sennep Paradiso
150 g TABASCO® Buffalo saus
20 g Salt
40g Løkpulver
40 g Hvitløkspulver
20 g Hvit Pepper
20 g Sort Pepper
150 ml Worchester saus

Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.

Syltet rødløk
Ingredienser
10 kg Rødløk
10 l Vann
0,5 l Eplecidereddik
10 g Laurbærblad
20 g Maldonsalt
60 ml TABASCO® Jalapeno Sauce

Fremgangsmåte
Kok opp 10 liter vann. Skrell og kutt løk i 2, kutt deretter i tynne skiver. Plasser løk sammen med laubærblad i en stor bøtte/kontainer og hell over kokende vann. Plasser på kjøl med vann over natten. Hell av vannet, legg til eplecidereddik, salt og TABASCO®. Bland godt og server.

Parmesan og Hvitløksmayo
Ingredienser
10 kg Mayones
1 kg Parmesan finrevet
1 kg Hvitløk most
30 g Sort pepper finmalt
30 g Maldonsalt

Rør alle ingredienser inn i mayones.