Kylling mangosalsa med Tamales og Street corn cake deig

Kylling mangosalsa med Tamales og Street corn cake deig

Tilberedning
Hell den varme melken/plantemelken i en skål sammen med smør. Tilsett Esgir mais pankopanering, mel, Tipiak quinoa, salt, TABASCO®, løk, hvitløk, paprika, alt av krydder og urter, både bløtt og tørt under omrøring. Bløtlegg maisblad eller ferdig kjøpte tamales-blad. Legg en porsjon Tamales-fyll i bladet og bind sammen som på bildet. Steam dette i konveksjonsovn i 14 min. Avkjøl om det skal brukes senere. I så tilfelle bak det i ovn i 5–7 min på 180 grader ved servering og server med mangosalsa og grillet kyllingbryst. 

Om du lager Street Corn cakes; form små kaker som stekes i panne eller i ovn og server med topping etter ønske

Se oppskrift for Mangosalsa

Bestillingsliste

Mengde Produkt EPD Varenr
Esgir Mais pankopanering 5359658 123798
Mais 4069936 121263
Quinoa gourmand 2461077 120217
Paradiso grillet paprika 4021242 121219
TABASCO® sauce 5029046 122978
Maldon havsalt 5919295 124693
Legg till bestillingsliste