Krydret Couscous med Svin indrefilet, homestyle salsa, gulrotpuré og balsamico cream

Krydret Couscous med Svin indrefilet, homestyle salsa, gulrotpuré og balsamico cream

Tilbered Couscous med krydder fra Tipiak: tilsett 1 del vann til en del Couscous med Krydder, dekk den gjerne med lokk så er den ferdig på 5 min. Stek samtidig svinefiltene i wokolje. Bland picantesausen med fersk tomat, cherrytomat og fersk koriander. Legg opp og pensle med Balsamico cream over Couscous miksen. Topp med Salsa og legg gulrotpurén på siden, dekorerer med balsamic cream. Gulrotpuré: Kok gulrøtter - blandes sammen i en foodprosessor med grillet paprika og smør til en jevn puré, smakes til med salt og litt Tabsaco Chipotle. Tilsett Ybarra olivenolje forsiktig og la deretter bli kald på kjøl, formes til fine egg og server.