Krydret Couscous med grønnsaker, og mørbradspyd  med Balsamico Cream servert med hummus

Krydret Couscous med grønnsaker, og mørbradspyd med Balsamico Cream servert med hummus

Tilbered Couscous med krydder fra Tipiak:  tilsett 1 del vann til en del Couscous med Krydder, dekk den gjerne over så er den ferdig på 5 minutter. Stek samtidig mørbradspydene som er penslet, i panne i wokolje. Bland sammen cherry tomat, grillet paprika, ferske letthakkede spinatblader og Villsoppblanding i den varme Couscousen. Legg opp kjøttspydet som er penslet med Balsamic cream  over Couscous miksen, og topp med hummus. Dekoreres eventuelt med mer spinat.    Hummus: Legg El Paradiso Garbanzobønner, Grillet hvitløk,spisskummin , salt og litt Tabsaco Chipotle i en Food prosessor. Kjøres på høyeste hastighet - tilsett Ybarra olivenolje forsiktig og la deretter  hvile over natten på kjøl.