Kalvemedaljong med Quinoa, agurksalat, kremet steinsopp og balsamicosaus
- Balsamicosaus: Reduser Balsamico, løk og rødvin. Sil av, tilsett utblandet kalvefond og sukker, reduser ytterligere, og jevn det til etter ønske med mel/Maizena. Tilsett smør og smak til med salt og pepper før servering.
- Kremet steinsopp: Smør, løk og steinsopp freses noen minutter i panne eller stekebrett. Tilsett fløte og smak til med salt. Varm i noen minutter, hell over i kjele og hold varmt
- Quinoa: Tilbered først quinoa som anvist på pakken. Ristes i ovn, panne eller på grill med litt hakket løk. Tilsett olivenolje og smaksett med salt og pepper.
- Agurksalat: Mariner agurk og vårløk noen timer i grønn TABASCO®
- Kalvemedaljong: Pensles med kalvefond, stekes etter ønske
Anrett som på bilde, eller etter ønske. Bruk Red Crema Balsamico som pynt