Kalvemedaljong med Quinoa, agurksalat, kremet steinsopp og balsamicosaus

Kalvemedaljong med Quinoa, agurksalat, kremet steinsopp og balsamicosaus

  1. Balsamicosaus: Reduser Balsamico, løk og rødvin. Sil av, tilsett utblandet kalvefond og sukker, reduser ytterligere, og jevn det til etter ønske med mel/Maizena. Tilsett smør og smak til med salt og pepper før servering.
  2. Kremet steinsopp: Smør, løk og steinsopp freses noen minutter i panne eller stekebrett. Tilsett fløte og smak til med salt. Varm i noen minutter, hell over i kjele og hold varmt
  3. Quinoa: Tilbered først quinoa som anvist på pakken. Ristes i ovn, panne eller på grill med litt hakket løk. Tilsett olivenolje og smaksett med salt og pepper.
  4. Agurksalat: Mariner agurk og vårløk noen timer i grønn TABASCO®
  5. Kalvemedaljong: Pensles med kalvefond, stekes etter ønske

 

Anrett som på bilde, eller etter ønske. Bruk Red Crema Balsamico som pynt

  • Ingredienser

    • 0,05 l Balsamicoeddik
    • 0,025 kg Løk, hakket
    • 0,1 l Rødvin
    • 0,003 l Kalvefond
    • 0,02 kg Smør
    • 0,005 kg Sukker
    • 0,005 kg Smør
    • 0,01 kg Løk, hakket
    • 0,04 kg Steinsopp i urter&olje
    • 0,002 l Fløte
    • 0,05 kg Quinoa Gourmand
    • 0,01 kg Løk, hakket
    • 0,01 l til quinoa
    • 0,06 kg Agurk
    • 5 ml TABASCO® Green Sauce 60 ml
    • 0,003 kg Vårløk, hakket
    • 0,13 kg Kalvemedaljong (filet/plomme)
    • 0,001 l Kalvefond
    • 10 ml Rød Crema Balsamico