Juicy Lucy
                        
                        
                            Burger av 180 g premium storfekjøtt fylt med cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløk, chipotle mayo, premium burgerbrød.
Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg	Burgerdeig
13		Store egg
1 bunt	Bladpersille, finhakket
200 g	Dijon sennep Paradiso
150 g	TABASCO® Buffalo saus
20 g 	Salt
40 g 	Løkpulver
40 g 	Hvitløkspulver
20 g 	Hvit Pepper
20 g 	Sort Pepper
150 ml	Worchester saus
Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.
Kutt cheddar i en 5x5 cm kvadrat, plasser midt i «burgerball» og press til en burger.