Grønn karrysuppe med scampi og kokos

Grønn karrysuppe med scampi og kokos


Sauter sjalottløk, hvitløk, epleterninger og sitrongress i oljen i noen minutter uten at grønnsakene blir brune. Tilsett karry-paste, vann, hønsebuljong, kokosmelk og limeblader. La suppen koke ved svak varme i 10 minutter. Tilsett fløte, og kok 10 minutter til. Tilsett rekene, og la suppen koke opp på nytt før servering. Pyntes med hakket dill eller frisk koriander.

  • Ingredienser

    • 0,002 l Olivenolje
    • 1 g Hakket Lemongrass
    • 5 g Blue Dragon Green Curry Paste
    • 0,002 l Touch of Taste Kyllingfond
    • 0,03 l Blue Dragon Kokosmelk
    • 0,03 kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
    • 10 g Sjalottløk i terninger
    • 2 g Hvitløk, hakket
    • 14 g Eple, skrellet, i terninger
    • 0,8 dl Vann
    • 0,6 stk Limeblader
    • 0,3 dl Kremfløte