Grillet paprika på seng av fersk mozzarella, spekeskinke og tapanderull

Grillet paprika på seng av fersk mozzarella, spekeskinke og tapanderull

Skær opp mozzarellaosten i skiver og legg midt på tallerken. Plasser den grillede, strimlede paprikaen pent midt på mozzarellaskivene. Lag en rose av spekskinken og plasser "kl 9". Kjør oliven sammen med halvparten av olivenoljen i en food prosessor til tapanande. Spred ut tapanaden på torillaen, plasser de semitørkede gule tomaten og salaten på en "strek" midt over tortillalen fra "kl 9" til "kl 3" og rull den sammen. Rull inn i plastikk og la den hvile 1-2 timer. Skjær den deretter opp i passe biter som settes "kl 3" på tallerken ved servering. Pyntes med litt salatblader. Drypp resten av olivenoljen over mozzarellaosten og skinken, sammen med litt salt og pepper. 

Tips: Om du vil bytte ut mozzarellaosten mot hvit, lagret geitost eller Manchego er det er utmerket valg!