Green mexican supreme
Burger av 180 g premium storfekjøtt, jalapeno bacon, guacamole, jalapeno og bakt paprika med salsa verde, chipotlemayo, premium burgerbrød.
Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg Burgerdeig
13 Store egg
1 bunt Bladpersille, finhakket
200 g Dijon sennep Paradiso
150 g TABASCO® Buffalo saus
20 g Salt
40g Løkpulver
40 g Hvitløkspulver
20 g Hvit Pepper
20 g Sort Pepper
150 ml Worchester saus
Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.
Spicy bakt grønn paprika
Ingredienser
1,7 kg Bakt grønn paprika
60 ml TABASCO® Jalapeno Sauce
1 dl Salsa verde
10 g
Maldonsalt
Sil oljen ut av paprika posen, bland inn de andre ingrediensene og server.
Jalapeno bacon
Ingredienser
10 kg Bacon
1 kg Jalapeno
Blend jalapeno sammen med laken i blender eller kjøkkenmaskin. Hell over skivet bacon, pass på at skivene dras fra hverandre slik at størst mulig overflate dekkes med jalapeños.