Green mexican supreme

Green mexican supreme

Burger av 180 g premium storfekjøtt, jalapeno bacon, guacamole, jalapeno og bakt paprika med salsa verde, chipotlemayo, premium burgerbrød.

Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg Burgerdeig
13 Store egg
1 bunt Bladpersille, finhakket
200 g Dijon sennep Paradiso
150 g TABASCO® Buffalo saus
20 g  Salt
40g Løkpulver
40 g  Hvitløkspulver
20 g  Hvit Pepper
20 g  Sort Pepper
150 ml Worchester saus

Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.

Spicy bakt grønn paprika
Ingredienser
1,7 kg Bakt grønn paprika 
60 ml TABASCO® Jalapeno Sauce
1 dl  Salsa verde
10 g 
Maldonsalt

Sil oljen ut av paprika posen, bland inn de andre ingrediensene og server.

Jalapeno bacon
Ingredienser
10 kg Bacon 
1 kg Jalapeno

Blend jalapeno sammen med laken i blender eller kjøkkenmaskin. Hell over skivet bacon, pass på at skivene dras fra hverandre slik at størst mulig overflate dekkes med jalapeños.

Bestillingsliste

Mengde Produkt EPD Varenr
Guacamole 6137095 125261
Jalapaneo 5979323 124950
Hamburgerbrød Pretze 4594446 122314
eller Burger brød Homestyle 5450366 124043
Paprika grønn bakt i strimler 6141774 125274
TABASCO® Jalapeno Sauce 5453337 124021
Salsa verde 6043079 125088
Maldonsalt 570g 5919295 124693
eller Maldonsalt 1,4 kg 5341904 124694
Chipotle i Adobesaus 5426168 123938
Legg till bestillingsliste