Garganelli med lam og fløte

Garganelli med lam og fløte

Tilberedning
Kok opp 150 g pasta i rikelig med vann, tilsatt 5 g Maldonsalt per liter. Kutt løk og hvitløk i brunoise. Skyll av spinaten om nødvendig, sil av oljen på begge typer tomat, sett alt til siden. Lammet kuttes i fine strimler. Kutt sjalottløk i to og stek i ovn med olivenolje, 12 min på 175 °C.

Ved bestilling à la carte
Ha smør i en nonstick stekepanne sammen med hvitløk og løk. Stek til løken er lys og gjennomsiktig, legg til tomat og stek i ca et minutt min. Ha smør i en ny stekepanne, tilsett lammekjøttet og stek dette medium. Tilsett pasta, grønnsaker og fløte. Rør om mens fløten varmes opp, ca 2 minutter, smak til med salt 
og pepper. Hell alle ingredienser på en passende tallerken og smuldre over blåmuggost, server.