Tilbereding
Base: Lag en omelett ved å mikse egg med litt vann og TABASCO®. Stek blandingen som en pannekake og rull den sammen. Dryss over tacokrydder. Stek bacon og pensle det med en blanding av honning og TABASCO®.
Homestyle salsa og guacamole: Bland alle ingrediensene til salsaen. Guacamolen legges opp separat eller fylles i sprøytepose.
På ordre à la carte: Stek omelett på flatgrill, varm opp bacon, og spre ost, guacamole og salsa over hele flaten av en tortillalefse. Rull bacon inn i omeletten og plasser det i midten. Rull sammen uten å lukke sidene. Legg på grillen med "sømmen ned" i ca. 1 minutt, slik at den lukkes og blir sprø. Vend og gjør det samme på den andre siden. Legg på tallerken og server med tilbehør.
På ordre til buffet: Som ovenfor, men kan forberedes og
avkjøles, deretter legges på kjøl. Varmes i ovn ved servering. Stek alle komponenter separat i ovn, gjerne i større batcher.
På ordre til buffet: Som ovenfor, men kan forberedes og
avkjøles, deretter legges på kjøl. Varmes i ovn ved servering. Stek alle komponenter separat i ovn, gjerne i større batcher.