Flautas

Flautas

Tilberedning
Bland sammen alt krydder, rull så søtpotet i kryddermiksen. Stek disse på 180 °C i 20 minutter. Ha så fetaost, revet ost og søtpotet i en bolle. Bland disse godt og rull miksen i 3 like store "pølser", ca 12-14 cm lange. Med en metallklype, dypp 3 maistortillas i frityren i 3 sekunder slik at disse blir myke. Rull så maislefsene rundt ostemiksen, en etter en. Legg rullene side om side med "sømmene" mot hverandre, stikk en trepinne gjennom alle 3 slik at de ikke faller fra hverandre. Stek i frityr på 180 °C i 3-4 minutter. Server med salat og chipotle mayo.
  • Ingredienser

    • 3 stk Mission Maistortilla
    • 5 ml El Paradiso Chipotle in Adobo
    • 10 g Fetaost
    • 25 g Revet ost
    • 50 g Søtpotet ternet
    • 70 g Spisskumin
    • 5 g Paprika pulver
    • 5 g Sort pepper
    • 5 g Hvitløkspulver
    • 5 g Løkpulver
    • 50 ml Mayo
    • 50 g Salt