Chilaquiles – meksikansk frokost

Chilaquiles – meksikansk frokost

Tilberedning
Posjer egg og prepp salsa, black beans og Guacamole. Stek 2/3 av løken, halvparten av hvitløken og svisj i noen minutter. Ha i 2 stk maistortilla pr porsjon. Stek på en side, dryss Chevre (alternativt fetaost eller annen hvit geitost) på halve tortillaen. La steke litt, brett over og vend. Hell over Salsa Verde, resten av løken og hvitløken, fløte og halvparten av revet manchego/parmesanost. Rør om og varm opp. Hell over TABASCO® Chipotle. 

Legg opp på tallerken: Maistortilla (hell over litt av sausen), posjert eller stekt egg, Salsa homestyle, bønnemiksen og guacamole, strø over resten av manchego/parmesanosten. 

Pyntes med lime og hakket vårløk og gjerne litt frisk koriander.

Oppskrift for Homestyle salsa
Se oppskrift for Black bean chili