BBQ kyllingvinger i soyasaus og honning

BBQ kyllingvinger i soyasaus og honning

Tilberedning
Marinade: Rør sammen vin, Kikkoman Soyasaus, olivenolje, sitronsaft og -skall, honning, tørkede urter, hvitløk og krydder. Pensle vingene grundig med marinaden og la stå i 60 min.

Skrell grønnsakene og del dem i fire.Legg dem i en bolle og bland godt med Kikkoman Soyasaus, honning, olivenolje og timian. Krydre med salt og pepper.

Legg kyllingvingene og grønnsakene på en forvarmet grill og stek dem på middels høy varme. La vingene steke ca. 10 minutter på hver side, og grønnsakene 25-30 minutter på hver side. 
  • Ingredienser

    • 30 stk Kyllingvinger
    • 0,3 l Kikkoman Soyasaus
    • 625 ml Tørr hvitvin
    • 75 ml Honning
    • 225 ml Olivenolje
    • 75 ml Sitronsaft
    • 75 ml Sitronskall
    • 12,5 ml Tørket rosmarin
    • 12,5 ml Tørket timian
    • 10 stk Fedd knust hvitløk
    • salt og pepper
    • GRØNNSAKER
    • 10 stk Persillerøtter eller pastinakk
    • 1500 g Småpoteter
    • 150 ml Olivenolje
    • 75 ml Honning
    • 10 stk Gulrøtter
    • 12,5 ml Tørket timian
    • 225 ml Kikkoman Soyasaus