Fredagstaco next generation

Fredagstaco next generation

  1. Anvend to typer kjøtt. Pulled pork / chicken og / eller tacokjøtt og tacokjøtt kylling. Beregn totalt 240 gram kjøtt pr porsjon. Produser / varm opp separat.
  2. Mini-kremmerhus varmes i 3 minutter
  3. Legg opp dip i ulike skåler
  4. Del opp tomatillos i fire og anrett retten som vist på bildet.
  5. Punte med urter.
  • Ingredienser

    • 4 stk
    • 0,12 kg Pulled pork
    • 0,12 kg Pulled chicken
    • 0,12 kg Tacokjøtt Stekt
    • 0,12 kg Tacokjøttkylling stekt
    • 0,1 kg Soltørket Paprika i strimler
    • 0,03 kg
    • 0,05 kg Coleslaw
    • 0,025 kg Salsa Verde
    • 0,025 kg Salsa Fresca
    • 0,025 kg Cheddar Ostesaus
    • 0,025 kg Guacamole Western Style
    • Urter til pynt