Tortelacci med løjrom

Tortelacci med løjrom

Tilberedning
Konfitert eggeplomme: Ta ut plommen og legg den i kald olje i en lav form så hele plommen er dekket med olje. Sett i ovn på 57 °C i en time eller til ønsket konsistens. Ta den forsiktig ut av oljen ved servering.      

Grønn saus
Stek løk i olivenolje til gjennomsiktig. I en blender: Ha i gorgonzola, kyllingbuljong, stekt løk, hvitløk, spinatblader og fløte. Kjør den til sausen er helt jevn. Varm opp på medium varme, justere tykkelse om nødvendig.

Ved bestilling à la carte
Kok opp 5 Tortelacchi ravioli til hver person i rikelig med 
vann tilsatt 5 g Maldonsalt per liter i 3-4 minutter. I en liten kasserolle, varm opp ønsket menge saus med litt smør, visp godt sammen. Legg en sirkel av Tortelacci rundt tallerkenen, med eggplomme og løjrom i midten.