Scampi-spyd & Thai Red Curry med Sweet Chili-grønnsaker

Scampi-spyd & Thai Red Curry med Sweet Chili-grønnsaker

Forkok potetene og del i båter. Grønnsakene kuttes i passe biter. Hvitløk, koriander og ingefær hakkes. Varm oljen i en wok eller panne. Grønnsaker og krydder stekes.

Tilsett så Red Curry- og Sweet Chili-saus. Scampispydene stekes i panne eller ovn (gjerne marinert i litt ekstra Sweet Chili-saus). Serveres på tallerken eller i gastronorm. Pynte med fersk koriander og limebåter.

Tips: Sett en skål med mer currysaus og sweet chilisaus ved siden av til dipping!
  • Ingredienser

    • 0,1 kg Poteter
    • 0,025 kg Asparges
    • 0,025 kg Løk
    • 0,025 kg Grillet paprika
    • 0,025 kg Brokkoli
    • 0,003 kg Koriander, frisk
    • 0,005 kg Hvitløk, finhakket
    • 0,005 kg Ingefær, frisk, revet
    • 0,04 l Olivenolje
    • 0,08 kg Paradiso Scampi Spyd RPDTO 41/55 Enten 2 stk (40 g pr stk)
    • 0,1 kg Salomon Fish stick Sweet Chili …eller 3 stk (33 g pr stk)
    • 0,1 l Blue Dragon Thai red curry sauce
    • 0,05 l Blue Dragon Sweet Chili Sauce
    • 0,05 l Sweet Chili Dip Sauce
    • Frisk koriander og limebåter til pynt