Paccheri med salsicciapølse

Paccheri med salsicciapølse

Tilbereding
Salsicciapølse saus: I Italia har man «sausage sauce» som er litt annerledes enn hva vi har i Norge: Her er vår versjon!

Ta pølsefyllet ut av ferske Salsicciapølser, eller bruk grovkvernet svinekjøttdeig. Stek det i panne  sammen med Paradiso ternet tomat, løk, oregano, timian, rosmarin og ekstra hvitløk. Tilsett TABASCO® for litt mer smak og ha i kyllingbuljong for å få den riktige konsistensen. Krydre med Maldon flaksalt og sort pepper.

Paccheri pastarør kokes i 7-8 min før du tilsetter dem i sausen. Ha pastaen over i sausen, og ikke sausen over pastaen. Om du har behov for at det skal raskere kan du forkoke pastaen og ha dem opp i vannet ved en bestilling


Tips: Om du serverer mer enn 50 gjester kan du koke opp vannet i en steamkjele og tømme hele kasser med pasta i vannet. Om du serverer i gastronorm kan du øse dem opp med GG 1/1 hullpack direkte opp i GG 1/1 med 5 cm kant. Rør rundt og avslutt med parmesanost.