Juicy Lucy

Juicy Lucy

Burger av 180 g premium storfekjøtt fylt med cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløk, chipotle mayo, premium burgerbrød.


Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg Burgerdeig
13 Store egg
1 bunt Bladpersille, finhakket
200 g Dijon sennep Paradiso
150 g TABASCO® Buffalo saus
20 g  Salt
40 g  Løkpulver
40 g  Hvitløkspulver
20 g  Hvit Pepper
20 g  Sort Pepper
150 ml Worchester saus


Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.

Kutt cheddar i en 5x5 cm kvadrat, plasser midt i «burgerball» og press til en burger.