Green mexican supreme

Green mexican supreme

Burger av 180 g premium storfekjøtt, jalapeno bacon, guacamole, jalapeno og bakt paprika med salsa verde, chipotlemayo, premium burgerbrød.

Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg Burgerdeig
13 Store egg
1 bunt Bladpersille, finhakket
200 g Dijon sennep Paradiso
150 g TABASCO® Buffalo saus
20 g  Salt
40g Løkpulver
40 g  Hvitløkspulver
20 g  Hvit Pepper
20 g  Sort Pepper
150 ml Worchester saus

Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.

Spicy bakt grønn paprika
Ingredienser
1,7 kg Bakt grønn paprika 
60 ml TABASCO® Jalapeno Sauce
1 dl  Salsa verde
10 g 
Maldonsalt

Sil oljen ut av paprika posen, bland inn de andre ingrediensene og server.

Jalapeno bacon
Ingredienser
10 kg Bacon 
1 kg Jalapeno

Blend jalapeno sammen med laken i blender eller kjøkkenmaskin. Hell over skivet bacon, pass på at skivene dras fra hverandre slik at størst mulig overflate dekkes med jalapeños.