Caprese burger

Caprese burger

Burger av 180 g premium storfekjøtt,fersk mozzarella, pestodressing, tomat, salat, balsamico, premium burgerbrød.

Haugen-Burger
Ingredienser
10 kg Burgerdeig
13 Store egg
1 bunt Bladpersille, finhakket
200 g Dijon sennep Paradiso
150 g TABASCO® Buffalo saus
20 g Salt
40g Løkpulver
40 g Hvitløkspulver
20 g Hvit Pepper
20 g Sort Pepper
150 ml Worcester saus

Bland sammen alle ingrediensene grundig, rull ut «baller» av 180 g og press disse til ca 2–3 cm tykke burgere. Anbefaler minst 3 timer på kjøl før steking, slik at burgeren sitter bedre sammen. Ca 1 ukes holdbarhet på kjøl, kan fryses.

Pesto Dressing 
Ingredienser
1 kg Pesto
0,7 l Olivenolje
1 dl Sitronjuice
10 g Sort pepper malt
10 g Maldonsalt

Bland alle ingredienser sammen med stavmikser