Wing street 4 typer kyllingvinger m/glace

Wing street 4 typer kyllingvinger m/glace

Glaces:
Wing street 1: Miks Teryaki med honning hakket hvitløk, ingefær og TABASCO®. Tilsett smeltet smør      
Wing street 2: Miks Bourbon, Lønnesirup, TABASCO® Garlic og smeltet smør   
Wingstreet 3: Varm opp TABASCO® Buffalo og pisk inn smøret.                       
Wingstreet 4: Varm opp Sweet Baby Ray'ss BBQ-sauce, tilsett finhakket stekt bacon og TABASCO(R) Chipotle       
                
Kyllingvinger: Dekk med hvetemel og skak av overfødig mel, forfriteres til de er 80% ferdige eller stekes i ovn.     
                 
Ved servering: Friter vingene i noen minutter i High perfomance Frityrolje. Fordel dem i de ulike GLACEENE OG SERVERE MED dip AV EGET VALG.      
Serveres gjerne med Lamb Weston Criss cut