Daglig-varer Oppskrifter Common Taco Bowl Mariner agurk i terninger i grønn Tabasco i minst 30 minutter Kok villris og quinoa i rikelig med vann i 18 minutter. Pass på tiden om du bruker kombidamper så risen ikke blir overkokt. Ha rismiksen, stubbskjellsopp, tacokrydder og garbanzobønner i en panne og litt vann, røres om og varmes noen minutter. Kyllingkjøttdeig og mais mikses, varmes opp i en kasserolle. Legg opp på tallerken: Rismiks, kyllingmiks, picantesaus, guacamole og marinert agurk. Toppes med lime og koriander Ingredienser 0,05 kg Agurk, terninger 5 ml TABASCO® Green Sauce 60 ml 0,04 kg Villrismix 0,01 kg Quinoa Gourmand 0,025 kg Stubbskjellsopp mini 0,030 kg Bønner Garbanzo 2 g Taco Kryddermix 0,1 kg Tacokjøttkylling stekt 0,01 kg Premium Mais 0,025 kg Picante Saus 0,04 kg Guacamole Western Style 0,01 kg Lime, båter 0,002 kg Koriander Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Villrismix 576090 1661 kg Quinoa Gourmand 2461077 120217 kg Premium Mais 4069936 121263 Legg till bestillingsliste Relaterte produkter Villrismix Paradiso Quinoa Gourmand Tipiak Premium Mais Ligo