Taco Bowl

Taco Bowl

  1. Mariner agurk i terninger i grønn Tabasco i minst 30 minutter
  2. Kok villris og quinoa i rikelig med vann i 18 minutter. Pass på tiden om du bruker kombidamper så risen ikke blir overkokt.
  3. Ha rismiksen, stubbskjellsopp, tacokrydder og garbanzobønner i en panne og litt vann, røres om og varmes noen minutter.
  4. Kyllingkjøttdeig og mais mikses, varmes opp i en kasserolle.
  5. Legg opp på tallerken: Rismiks, kyllingmiks, picantesaus, guacamole og marinert agurk.
  6. Toppes med lime og koriander  
  • Ingredienser

    • 0,05 kg Agurk, terninger
    • 5 ml TABASCO® Green Sauce 60 ml
    • 0,04 kg Villrismix
    • 0,01 kg Quinoa Gourmand
    • 0,025 kg Stubbskjellsopp mini
    • 0,030 kg Bønner Garbanzo
    • 2 g Taco Kryddermix
    • 0,1 kg Tacokjøttkylling stekt
    • 0,01 kg Premium Mais
    • 0,025 kg Picante Saus
    • 0,04 kg Guacamole Western Style
    • 0,01 kg Lime, båter
    • 0,002 kg Koriander