Tortilla Tower fylt med søtpotet, kylling og perlespelt, servert med Chipotle salsasaus

Tortilla Tower fylt med søtpotet, kylling og perlespelt, servert med Chipotle salsasaus

  1. Mariner agurk i grønn Tabasco, noen timer eller over natten.
  2. Tilbered hvetekjerner og perlespelt som anvist
  3. Fyll tortillaen med søtpotet, kyllingkjøtt, perlespelt og hvetekjerner. Rull tett sammen.
  4. Stekes i ovn ca 15 min, 180 grader.
  5. Skjær opp tortillaen i fire like "tårn". Beregn to pr porsjon.
  6. Varm chipotle salsasausen. Anrett som vist på bildet med sausen i bunnen. Toppes med guacamole, ranch-dressing, soltørket paprika, marinert agurk og litt frisk koriander  
  • Ingredienser

    • 1 stk Tortilla Grillmønstret
    • 0,035 kg Tacokjøttkylling stekt
    • 0,18 kg Søtpotet, kokt og skrelt
    • 0,02 kg Tørsleffs Perlespelt
    • 0,02 kg Tørsleffs Hvetekjerner
    • 0,04 kg El Paradiso Chipotle Salsasaus 6x2,8kg
    • 0,04 kg Agurk i terninger
    • 0,005 l Tabasco Jalapenos 2x1,89l
    • 0,010 kg Paprika Rød Grillet
    • 20 ml Heinz Creamy Black Pepper Ranch-dressing 6x875ml
    • 0,04 kg Guacamole Western Style
    • 1 g Koriander