Tortellini med Parmaskinke, Pesto Rosso, sjampinjong, ruccola, Monini Toscana EV olivenolje og ristede gresskarkjerner.

Tortellini med Parmaskinke, Pesto Rosso, sjampinjong, ruccola, Monini Toscana EV olivenolje og ristede gresskarkjerner.

Kok tortellini i ca 5 minutter. Grønnsakene blancheres i fosskokende vann. Samtdig stekes soppen sammen med løk og hvitløk i 5 minutter. Tilsett fløten og det kalde smøret sammen med soppen. La det smelte sammen og tilsett den nykokte pastaen. Blandes sammen, avslutt med litt ristede hakkede gresskarkjerner og litt olivenolje.
  • Ingredienser

    • 0,15 kg Tortellini med skinke
    • 50 g Pesto m soltørket tomat
    • 0,1 kg Champignon skivet i olje og urter
    • 0,01 kg Gresskarkjerner ristet
    • 30 g Smør
    • 30 ml Fløte
    • 5 g Ruccola