Sweet chili Homestyle chips med Teriyaki dip and Bombay kebabs

Sweet chili Homestyle chips med Teriyaki dip and Bombay kebabs

Lam eller kylling kuttes i avlange stykker, ikke så store, slik at marinaden gjør nytten for seg. Rør sammen tandooripaste og limesaft. Kjøttet, alternativt fiskespydene, marineres i 1-2 timer, eller mer (gjerne over natten). Beregn nok marinade til at alt dekkes over. Tres gjerne på pinner. Stekes til kjøttet / fisken er klar, på grill eller i konveksjonsovn. Friter tortillachips eller -strips, la dem renne av, mikse forsiktig med rikelige mengder sweet chilisaus, toppes med frisk koriander. Serveres med Teryaki dipsau, legg kjøttet eller fisken ved siden av, eller som på bildet! Takeout: Prepakk 200 g chips i Haugen-gruppens takeout-emballsje, ha resten av ingrediensene klare, legg opp de øvrige ingrediensene på ordre.
  • Ingredienser

    • 0,2 kg Tortillstrips Ufrittert
    • 0,2 kg Tortillachips Ufrittert
    • 0,04 l Sweet Chili Dipp Sauce
    • 0,02 kg Tandoori Paste
    • 0,03 l Woksaus Teriyaki
    • 0,005 l Limejuice ReaLime
    • 0,07 kg Fish stick sweet chili
    • 0,07 kg Kylling eller lammekjøtt i terninger
    • 3 g Koriander, frisk