Spelt ravioli fylt med villsopp

Spelt ravioli fylt med villsopp

Lag sausen ved å mikse grillet paprika, fløte, litt vann og dill til passende konsistens. Varm opp. Pensle bacon med TABASCO® chipotle og agavesirup. Stek i ovn eller panne, hakk løk og hvitløk og ha opp i stekepanne med shiitakesopp og smør. Kok pastaen i 4 minutter, og legg i stekepannen sammen med shiitakemiksen. Topp opp med fløte og miks sammen. 
  • Ingredienser

    • 0,15 kg Ravioli spelt valnøtter
    • 0,03 kg TABASCO® Chipotle Sauce
    • 0,02 kg Agave Sirup Golden
    • 0,05 kg Shiitakesopp skivet i lake
    • 0,04 kg Paprika Rød Grillet
    • 30 g bacon skivet 1 pr person
    • 3 g hvitløk
    • 1 g dill
    • 30 ml vann
    • 20 ml fløte
    • 15 g løk hakket
    • 1 g timian