Sataywok med grønnsaker og ris

Sataywok med grønnsaker og ris


Jasminris tilberedes etter anvisning. Vårløk, sopp og Pak Soy brunes lett i en wok eller panne. Tilsett wokgrønnsaker og kinakål, og wok dette sammen med det første. Rør inn spinat, sitronsaft og sataysaus mot slutten, og tilsett til slutt cashewnøtter. Hele retten kan også wokes i GN-bakk. Stek da i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Tilsett sataysaus, cashewnøtter, sitronsaft og kinakål mot slutten av steketiden. Serveres med Jasminris ved siden av.



  • Ingredienser

    • 0,050 kg Satay Peanut Sauce
    • 5 ml Realemon Sitronsaft
    • 0,05 kg Paradiso Ris Jasmin
    • 0,01 l Olivenolje
    • 0,1 kg Wokgrønnsaker
    • 30 g Kinakål
    • 20 g Pak Soy
    • 0,020 kg Stubbskjellsopp
    • 20 g Vårløk
    • 10 g Spinat
    • 10 g Cashewnøtter
    • 0,020 l Kokosmelk