Storkjokken Oppskrifter Foodservice Salat Nicoise Egg kokes og deles i to. Ingrediensene legges separat på tallerken, hell over olje og eddik like før servering. Ingredienser 0,030 kg Paradiso Kalamata oliven u/sten 0,03 kg Oliven Kalamate økologiske 0,03 kg Økologiske Grønne oliven u.stein 0,030 kg Paradiso Grillet strimlet paprika 0,030 kg Paradiso Grillede grønne oliven u/sten 0,060 kg Paradiso Artisjokk oppskåret 0,01 l Il Torrione Hvit Balsamico 20 ml Monin Extra Virgin Olivenolje D.O.P. Umbria 0,030 kg Grønne Salatblader 0,50 stk Egg, hardkokt 0,030 kg Haricots Verts 0,030 kg Tunfisk, hermetisk 0,030 kg Ansjosfilet Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Paradiso Kalamata oliven u/sten 2374973 120100 kg Oliven Kalamate økologiske 2929560 121092 kg Økologiske Grønne oliven u.stein 2929602 121091 kg Paradiso Grillet strimlet paprika 2557122 120420 kg Paradiso Grillede grønne oliven u/sten 2557114 120419 kg Paradiso Artisjokk oppskåret 2557130 120421 Legg till bestillingsliste Relaterte produkter Kalamataoliven u/sten Paradiso Kalamataoliven Øko u/sten Paradiso Grønne Økologiske Oliven Paradiso Paprika Rød Grillet Paradiso Oliven Grillet Grønn Paradiso Artisjokk antipasta Paradiso