Minitortilla fish taco

Minitortilla fish taco

1: Kutt fisken i 40 gr biter og paner i litt mel
2: Miks mel og ris og øl til en røre
3: Kutt kålen i meget fine strimler og miks med TABASCO® grønn og fetaost samt litt olje. Lla det sitte og marinere
4: Gjør klar 2 stk 11 cm hvetetortilla per person, guacamole, lime og reddik til garnityr
5: Lag Chipotle alioli-miks Heinz Mayonnaise og TABASCO® chipotle og litt lime Ved order: Dypp fisken i røren og friter i High performance Frityrolje til de er gyldenbrune og gjennomstekte, varm 2 tortilla per person og legg opp på tallerken; begynn å montere med guacamole, fisk og Coleslaw. Ta et spyd og trykk gjennom fisken og sikre med limebit. Pynt med Chioptle alioli og servere 2 per personer, gjerne med Crisscut
  • Ingredienser

    • 0,04 kg High Performance Frityrolje
    • 35 g Maistortilla Myk 10cm
    • 0,001 l TABASCO® Jalapeño Sauce
    • 0,03 l Mayonnaise
    • 0,025 l TABASCO® Chipotle Sauce
    • 0,125 kg Sweet Potoato Criss Cut
    • 25 g Guacamole Western Style
    • 1 ml Kritsa Extra Virgin Olivenolje
    • 30 g Kål finstrimlet
    • 10 g Fetaost hel (ikke olje)