Mexican Street Taco

Mexican Street Taco

Tortillaene stekes i ovn i form 170 grader 10 minutter.Kjør hvitløk og sjalottløk i en kjøkkenmaskin og fres dette i en panne med litt olje.

Blackbeans med Chorizo:
Tilsett cumin og TABASCO® Brand Habanero Pepper Sauce (etter ønsket styrke)
Kjør så halvparten av de sorte bønnene sammen litt av vesken fra boksen til en pure. Hell dette i gryta sammen med løken og resten av de hele bønnene.
Stek ternet chorizo i en panne til den begynner å slippe olje og ha dette i gryta med bønnene og tilsett smøret. La dette syde i 20 minutter til konsitensen er fin og smak til med salt. 
Tips! Om du steker kylling til dette bruk gjerne kraften fra kyllingen i gryta med bønner.

Koriander ris:
Kok ris etter anvisning og tilsett frisk lime og frisk koriander før servering.

Fajitas Kylling:
Krydre kylling med halvparten av krydderet før steking, stek kyllingen saftig og riv kjøttet fra hverandre etter steking.
Krydre det revene kjøttet med resterende krydder og hold dette varmt til servering.

Homestyle Salsa:
Se egen oppskrift.

  • Ingredienser

    • 10 stk 25 cm Tortilla
    • 1 kg Black Beans
    • 200 g Chorizo (matpølse, ikke spekepølse)
    • 100 g sjalottløk
    • 30 g hvitløk
    • 10 g cumin
    • 50 g smør
    • 5 ml TABASCO® Brand Habanero Pepper Sauce
    • salt
    • smør
    • 1 kg Parboiled ris
    • 1 stk koriander i potte
    • 0,05 l frisk limesaft
    • 1 kg kyllingbryst
    • 1,5 kg hel kylling
    • 3 g fajitas krydder