Latino Passion scampi med Ranchero Pinto beans, red rice og mais

Latino Passion scampi med Ranchero Pinto beans, red rice og mais


Overtrekk scampi med krydder og BBQ-saus. Alle overflater skal være overdekket med krydder og saus. Stek dem lett i ovn eller panne, på 175 grader. Stek hakket løk i olje. Blandes med mais, olivenolje, koriander, spisskummin og hvitløk i foodprosessor. Fres paprika, løk, hvitløk, chili og selleri i olivenolje. Tilsett bønner og de øvrige ingredienser, la koke i ca 20 minutter. Serveres sammen med Red Rice (se egen oppskrift nr. 210), maispureen og scampien.

Tips: Server gjerne med en hvetetortilla, enten oppå tortillaen, eller med tortillaen ved siden av.
  • Ingredienser

    • 0,01 l Ybarra Olivenolje kanne
    • 0,1 kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
    • 0,005 l Limejuice ReaLime
    • 0,08 kg Kingsway Maiskorn
    • 0,03 l Touch of Taste Kalvefond
    • 0,05 kg El Paradiso Bønner Pinto
    • 3 g El Paradiso Taco Kryddermix
    • 0,01 kg Camp Maple Syrup 100% Pure
    • 0,05 kg El Paradiso Bønner Chili Meksikansk
    • 5 ml Tabasco Chipotle Pepper sauce
    • 0,005 kg El Paradiso Jalapenos skivet
    • 10 g Løk, hakket
    • 2 g Hvitløk, hakket
    • 5 g Selleri, stilk, hakket
    • 0,010 kg Grillet paprika
    • 1 g Salt
    • 1,5 g Koriander
    • 0,5 stk Laurbærblad
    • 2 g Timian, frisk
    • 2 g Rosmarin, frisk
    • 0,15 kg Red Rice (se egen oppskrift)