Kyllingwok med Sataysaus & kokosnøttmelk

Kyllingwok med Sataysaus & kokosnøttmelk


Legg nudlene i bløt 15 minutter i lunkent vann. La renne av. Kyllingfilet kuttes i 1X3 cm strimler eller kjøpes ferdigkuttet. Kan wokes på forhånd, eller stekes i ovn om det er store mengder som skal lages. Grønnsaker kuttes i strimler og kaldmikses med nudlene. Legges opp i GN-bakk og stekes i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Hell på Sataysaus og Kokosnøttmelk, rør det hele godt sammen, og plasser det stekte kjøttet på toppen. Avslutt med ekstra saus etter smak.



  • Ingredienser

    • 0,075 kg Blue Dragon Eggnudler
    • 0,075 kg Nudler Mie
    • 0,01 l Kokosmelk
    • 0,05 kg Satay Peanut Sauce
    • 0,01 l Olivenolje
    • 0,1 kg Wokgrønnsaker
    • 60 g Kyllingfilet i strimler
    • 35 g Kinakål
    • 20 g Brokkoli
    • 20 g Gulrot
    • 20 g Purre
    • 3 g Sesamfrø