Grillet paprika bruchette med geitostkrem, olivenolje og spekeskinke

Grillet paprika bruchette med geitostkrem, olivenolje og spekeskinke

Skjær brødet etter eget ønske. Legg på rist og drypp over litt olivenolje. Ristes i ovn, på grill eller i salamander til brødet har fin farge og er sprø i kosnistensen. I en foodprosessor, miks olivenolje sammen med geitosten til den er en fin og kremet i konsistensen. Forme et egg av osten med hjelp av 2 spiseskjeer. Anretning: Rull en skive spkeskinke og plassere på brushettaen, plassere et "egg" av ostkremen oppå og avslutte med den grille parikaen, rullet som en rose. Pynte med urter og drypp over litt mer olivenolje.
  • Ingredienser

    • 10 ml Gaea Kritsa Extra Virgin olivenolje
    • 0,050 kg Paradiso Grillet strimlet paprika
    • 0,050 stk Hvitt brød av eget øske skåret i skiver
    • 0,050 kg Snøfrisk eller annen geitost
    • 0,025 kg Spekeskinke
    • Urter til pynt