Fish Taco

Fish Taco

  1. Kjør tortillachips i blender til en fin panering
  2. Fisken dyppes i Heinz Mayo, paneringen og friteres deretter. Eventuelt stekes i panne eller ovn. 
  3. Lag Coleslaw (se egen oppskrift)
  4. I tørr panne eller på flatgrill: Legg på maistortilla (ikke for høy varme). På midten av tortillaen, legg på en stripe med reven ost, rødløk, tomatillos og coleslaw.
  5. Flytt over på tallerken. Toppe med fisken, Salsa Fresca, guacamole, frisk koriander og litt Tabasco Chipotle.

 

Dette kan også tilberedes i kombidamper.

Prøv også den vegetariske varianten, med jalapeno poppers istedenfor fisk!

  • Ingredienser

    • 25 g Tortillachips Triangle
    • 0,04 kg Hvit fisk, for eksempel torsk
    • 0,025 l Mayonnaise
    • 0,1 kg Coleslaw
    • 1 stk
    • 0,02 kg Reven ost
    • 0,01 kg Rødløk, finhakket
    • 0,02 kg Kuttes i båter
    • 0,03 kg Salsa Fresca
    • 0,02 kg Guacamole Western Style
    • 0,001 l TABASCO® Chipotle Sauce
    • Frisk koriander til pynt