Fish Stick sweet chili with TABASCO® chimichurri, Stubbskjell-sopp og Couscous Gourmet

Fish Stick sweet chili with TABASCO® chimichurri, Stubbskjell-sopp og Couscous Gourmet

Tilbered Couscous etter oppskrift på pakken. Lag chimichurri på følgende måte: ha koriander, hvitløk, TABASCO® og balsamico i en bolle. Pisk inn olivenolje i en tynn stråle til sausen får en fyldig konistens. Stek fisk og sopp. Bygg retten på en tallerken.
  • Ingredienser

    • 150 g Gourmet couscous12x 330g Tipiak
    • 0,12 kg Fish stick sweet chili 2x1,5kg Salomon
    • 0,02 kg Stubb Skjell Sopp fra Paradisio
    • 0,03 l Balsamico hvit 6x2L Il torrione
    • 0,20 l Extra Virgin Olivenolje 4x3 l
    • 10 ml Tabasco Green Pepper Sauce 12x59ml
    • 20 g Koriander
    • 20 g Hvitløk