Fersk Buffalo mozzarella med gul semitørket tomat, speket skinke og Tapanade-rull

Fersk Buffalo mozzarella med gul semitørket tomat, speket skinke og Tapanade-rull

Skjær opp mozzarella i skiver og legg midt på tallerken. Plasser semitørket gul tomat pent mellom mozzarellaskivene. Lage en rose av spekskinken og plasser "kl 9". Kjør olivene sammen med halvparten av olivenoljen i en food prosessor til Tapanande. Spred ut Tapanaden på torillan, plassere de semitørkede gule tomaten og salaten på en "strek" midt over totillalen fra "kl 9" til "kl 3" og rulle den sammen. Rulle in i plastikk og la den hvile 1-2 timer og skær den deretter opp i passe biter som settes "kl 3" på tallerken ved servering, pyntes med noen salatblader. Spre resten av olivenoljen over mozzarellaosten og skinken  sammen med litt salt og pepper.

Tips: Om du vil bytte ut mozzarellaosten mot hvit, lagret geitost eller Manchego er det er utmerket valg!