Farra Perlato kremet villsopp servert med lammecarre

Farra Perlato kremet villsopp servert med lammecarre

  1. Tilbered hvetekjerner og perlespelt som anvist på pakken. Erstatt litt av vannet med grønnsaksfond.
  2. Fres løk og hvitløk i olivenolje til mykt, ha i perlespelt og hvetekjernene, sopp og dill.
  3. Tilsett fløte. La koke sammen.
  4. Tilbered lammecarre som ønsket
  5. Anrett som anvist. "Stripen" består av youghurt, Sweet Baby Ray BBQ og kremet hibiskus-balsamico.
  • Ingredienser

    • 0,025 kg Tørsleffs Perlespelt
    • 0,025 kg Tørsleffs hvetekjerner
    • 0,005 l Økol grønnsaksfond
    • 0,015 kg Løk, hakket
    • 1 g Hvitløk, finhakket
    • 0,5 g Dill, hakket
    • 0,02 l
    • 0,03 l Fløte
    • 0,12 kg Lammecarre
    • 10 ml Rød Hibiskus Crema Balsamico
    • 0,01 l BBQ saus
    • 0,015 l Youghurt naturell
    • 0,03 kg Villsoppblanding