Three Bean Chili

Three Bean Chili


Ha olivenolje i en steamkjele eller vanlig kjele. Stek grønnsakene utenom squash i 2 min. Bland alt krydderet sammen, dryss over grønnsakene og rør godt. Tilsett bønner, diced tomatoes, Tabasco og picantesaus. Det hele kokes i ca 35-40 min, gulroten skal da være myk. Avslutt med squashen, denne skal ikke kokes. Server med ris, som tilberedes etter oppskrift, gjerne oppe i en tortilla som varmes lett. Passer godt med rømme, guacomole og ost ved siden av.
  • Ingredienser

    • 0,01 l Ybarra Olivenolje kanne
    • 0,1 kg El Paradiso Bønner Pinto
    • 0,1 kg El Paradiso Bønner Chili Meksikansk
    • 0,025 kg Heinz Diced Tomatoes
    • 1 ml Tabasco Peppersaus
    • 1 ml Tabasco Jalapenosaus
    • 1 g El Paradiso Taco Kryddermix
    • 0,05 kg Paradiso Ris Parboiled
    • 1 stk Mission Hvetetortilla 30cm
    • 0,01 kg El Paradiso Picantesaus
    • 20 g Squash, ternet
    • 10 g Løk, hakket
    • 10 g Gulrot, ternet
    • 10 g Selleri, hakket
    • 0,01 kg Grillet paprika
    • 3 g Hvitløk, hakket
    • 1 g Spisskummin (ikke karve)
    • 1 g Basilikum
    • 1 g Oregano
    • 1 g Timian
    • 1 g Paprikapulver
    • 1 g Laurbærblad
    • 2 g Sukker