Sticky Korean BBQ Wings med Smashed Baked Avocado Potato

Sticky Korean BBQ Wings med Smashed Baked Avocado Potato

  1. Forfritér kylling til gjennomstekt, evt i ovn. Dette kan gjøres på forhånd.
  2. Ved servering: Vingene ristes i mel, fritér igjen. Rør inn halvparten av BBQ-sausen (sausen kan eventuelt varmes)
  3. Bak potet. Skrap ut mesteparten av innholdet. Knus med hendene sammen med guacamole, spisskummin, salt og litt hakket koriander. Ha tilbake i potetskallet.
  4. Fritér løkringer.
  5. Anrett som vist på bilde med resten av BBQ-sausen i en skål, ranch-dressingen i en annen. Pynt med kremet hibiskus-balsamico og Mayo.
  • Ingredienser

    • 0,07 kg Kyllingvinger
    • 50 ml Heinz Sticky Korean BBQ-saus 6x875 ml
    • 0,005 kg Mel
    • 0,06 kg Potet
    • 50 g Guacamole Western
    • Spisskummin
    • Salt
    • 2 g Koriander
    • 0,06 kg Salomon Beer Battered Onion Rings 6x1kg
    • 25 ml Heinz Creamy Black Pepper Ranch-dressing 6x875ml
    • 5 ml Rød Hibiskus Crema Balsamico
    • 0,05 l Mayonnaise