Scampi Sriracha med Nachostrips & guacomole dip

Scampi Sriracha med Nachostrips & guacomole dip

Friter tortillachips eller strips og la det renne av. Dynkes med Sriracha-saus. Scampiene vendes i hickorykrydder og friteres, ovnsstekes eller pannestekes kjapt. Mikse scampi med chipsen. Serveres med ulike dip som Peppadew salsa, guacomole, chedderost. Toppes gjerne med jalapenos og mais!
  • Ingredienser

    • 0,2 kg Tortillstrips Ufrittert
    • 0,2 kg Tortillachips Ufrittert
    • 0,04 kg
    • 0,03 kg Jalapenos Skivet
    • 0,04 kg Cheddar Ostesaus
    • 0,04 kg Cheddarsaus Jalapeno
    • 0,02 kg Premium Mais
    • 0,04 l Srirachasaus
    • 4 g
    • 40 g Guacamole Western
    • 0,1 kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55