Økologisk Ravioli Formaggio (5 oster) med røkt aubergine og kremet tomatsaus

Økologisk Ravioli Formaggio (5 oster) med røkt aubergine og kremet tomatsaus

  1. Bak Aubergine i ovn i 20 minutter på 175 grader. Svi deretter av på åpen flamme (gassbrenner eller lignende). Renses og kuttes i terninger på ca 0,5 cm.
  2. I en kaserolle: Olivenolje, løk, fersk tomat, soltørket tomat, basilikum og fløte. Småkokes i 10 minutter. Kjøres med stavmikser. Hold varmt.
  3. Pastaen kokes i rikelig med kokende vann, i pastakoker eller stor kjele. 3-4 minutter (da vil den ikke være helt ferdig, noe som er meningen siden den skal avsluttes i pannen)
  4. Ha smør i pannen, ha i pastaen. Rør om. Ha i aubergine. Vendes i et lite minutt på middels varme.
  5. Legges opp med sausen først på tallerken, deretter pastaen. Toppes med basilikum, parmesan og litt salt.
  • Ingredienser

    • 0,05 kg Aubergine
    • 0,01 l
    • 0,01 kg Løk i terninger
    • 0,03 kg Fersk tomat, ternet
    • 0,01 kg Soltørket Tomat Strimlet
    • 0,5 g Basilikum, fersk
    • 0,03 l Fløte
    • 5 g Smør
    • 0,1 kg Ravioli 5 oster ØKO
    • Litt parmesan til pynt