Chocolate Nachos med TABASCO® Habanero sjokolade dip

Chocolate Nachos med TABASCO® Habanero sjokolade dip

1: Del opp tortillaen i fine trekanter, miks inn sukker med kanel. 
2:Smelt sjokoladen med smør i vannbad og tilsett TABASCO® Habanero og fløte. La det bli en jevn masse. 
3: Friter tortillaen i High Performance Frityrolje og rist dem med sukker- og kanel blandingen umiddelbart etter at de kommer ut av frityren. Tortillachipsen kan også stekes i ovnen på 190 grader i ca 4 minutter. Viktig at de ikke ligger oppå hverandre i ovnen 
4: Legg opp chipsen på tallerkenen og hell varm sjokolade over eller servere i skål ved siden av. Pynt med bær og blader.
  • Ingredienser

    • 1 ml TABASCO® Habanero Sauce
    • 30 g Tortilla 11cm 432stk
    • 0,1 l High Performance Frityrolje
    • 50 g 70% sjokolade
    • 20 ml Fløte
    • 15 g Smør
    • 50 g Bringebær, jordbær og blåbær
    • Urter for dekorasjon