Chilaquiles - meksikansk frokost
- Svarte bønner, 1/3 av løken, halvparten av hvitløken og spisskummin has i kaserolle og småkokes i 25 minutter.
- Ha rikelig med olje i en panne, tilsett 2/3 av løken, halvparten av hvitløken og svisj noen minutter
- Ha i 2 stk maistortilla pr porsjon. Stek på en side, dryss Chevre (alternativt fetaost eller annen hvit geitost) på halve tortillaen. La steke litt, brett over og vend.
- Hell over Salsa Verde, fløte og halvparten av den revne manchego/parmesanosten. Rør om og varm opp.
- Hell over Tabasco Chipotle.
- Skjær opp Tomatillos i skiver
- Legg opp på tallerken: Maistortilla (hell over litt av sausen også), posjert eller stekt egg, tomatillos i skiver, Salsa Fresca og bønnemiksen, strø over resten av manchego/parmesanosten.
- Pyntes med lime og hakket vårløk og gjerne litt frisk koriander