Blåskjell Green Curry med Pad Thai-nudler og stubbskjellsopp

Blåskjell Green Curry med Pad Thai-nudler og stubbskjellsopp

  1. Nudlene bløtlegges 30-40 minutter i lunkent vann.
  2. Stek ingefær og hvitløk noen sekunder i olje, tilsett brunt sukker, deretter limejuice, blåskjell, og tre typer Tabasco. Varmes til blåskjellene åpner seg. 
  3. Tilsett grønnsakene: Pak Choy, stubbskjellsopp og kullgrillet paprika. Varmes noen minutter til.
  4. Tilsett Green Curry-sausen. Om ønskelig kan man tilsette litt ekstra grønn farge og smak, lag en puré med urter, spinat og kokosmelk. Tilsett, og la småkoke / dampe noen minutter.
  5. Tilsett nudlene, varmes et lite minutt. Pynte med lime og asiatiske urter etter smak.   

 

Kan også tilberedes i kombidamper.

  • Ingredienser

    • 0,025 kg Risnudler Phad Thai
    • 5 g Ingefær fersk
    • 5 g Hvitløk, hakket
    • 5 g Brunt sukker
    • 0,005 l Limejuice ReaLime
    • 0,15 kg Blåskjell
    • 2 ml TABASCO® Sauce 60 ml
    • 2 ml TABASCO® Green Sauce 60 ml
    • 2 ml TABASCO® Chipotle Sauce 60 ml
    • 0,04 kg Pak Choy
    • 0,01 kg Stubbskjellsopp mini
    • 0,02 kg Kullgrillet Paprika Rød&Gul
    • 0,04 l Woksaus Thai Green Curry
    • 0,01 l Kokosmelk Premium 75%
    • 0,01 kg Spinat
    • 3 g Asiatiske urter (Thai Basilikum, koriander etc)
    • 0,01 kg Lime, båter