Kontakt

Våre distriktssjefer har ansvaret for hvert sitt område. Haugen-Gruppens salgsapparat er alle fagfolk med utdannelse og lang erfaring som kokker og vinsomellierer. Nøl ikke med å ta kontakt. Vi er behjelpelig med alt fra produktinformasjon, opplæring, ideér og hjelp til gjennomføring av konsepter og temaer, priser, logistikk og generell fagkunnskap.

 

Salgsapparatet

Lars Petter Cabera Stråtveit

Customer Sales Director Foodservice
952 82 817

Hans Didrik Jom

Senior Key Account Manager
95 12 03 25

Even Lundqvist

Key Account Manager
91 14 51 65

Kjetil Bråten

Key Account Manager
91 84 22 23

Suzanne Svalestad

Key Account Manager
+ 47 452 04 447

Alf-Erik Efraimsen

Salgsleder Storkjøkken. Distrikt: Nordland, Troms og Finnmark
99 27 23 96

Bjørn Sanden

Distriktssjef Buskerud, Vestfold og Telemark
90 59 50 34

Jon Are Reiss Nilsen

Distriktssjef Østfold, Akershus og Innlandet
41 51 46 67

Øystein Brevik

Distriktssjef Midt-Norge
91 64 81 22

Thor Morten Frey Sivertsen

Distriktssjef Hordaland, Sogn og Fjordane, Haugalandet
90 93 18 65

Tor Kristian Høivik

Distriktssjef Rogaland og Agder
904 73 264

Geir Skjelten

Senior Salgskonsulent Ålesund og Bodø
930 36 820

Markedsavdelingen

Camilla Evang-Vänman

Salgs- og Markedsdirektør Foodservice
46 88 91 48

Tom Bovim

Marketing Manager
90 92 33 69

Lene Risa Andersen

Marketing Manager
91 84 16 59

Mats Johansson

Corporate Chef - Consept Development Manager
48 23 83 62

Mona Braathen

Grafisk Designer
412 48 467

Kathrine Klokseth

Grafisk designer
411 60 711