EV Olivenolje Gran Fruttato

EV Olivenolje Gran Fruttato

6x500ml Epd: 4113239

100% italiensk extra virgin olivenolje (kaldpresset). Presset tidlig i sesongen, mens bærene fortsatt er litt umodne. Rik på polyphenoler og antioksidanter (grunnet tidlig innhøstede bær). Grunnet sin «markante smak og fruktighet» er kun små mengder olivenolje nok til å berike enhver matrett. Perfekt til bruchetta, salater, kjøtt- og fiskeretter (kokt/stekt eller grillet), supper og grønnsaker.

Vis mer fra Monini

Sicilia IGP Extra Vergine
Sicilia IGP Extra Vergine

DOP extra virgin olivenolje fra Scicilia, Italia. Medium/intens aroma med tydlige preg av gress og grønn tomat. Smaken er en anelse bitter og delikat pepperaktig, med preg av mandler. Lavt syrenivå. Begrenset produksjon. 100% italiensk. Perfekt størrelse (250ml gl.fl) og kvalitet for bruk "front of house". Ren italiensk nytelse. Geografisk opprinnelse.

Mer info
Riskliolje
Riskliolje

Kilde for gamma oryzanol med antioksidant-egenskaper og har et høyt innhold av E-vitamin. Smaksnøytral. Passer til matlaging/steking ved høye temperaturer. Baking.

Mer info
Classico E. Vergine di Olivia
Classico E. Vergine di Olivia

Italias mest solgte olivenolje, nå i praktisk 450ml squeezflaske med en unik doseringskork som gir full kontroll uten søl.

Mer info
DOP Umbria Extra Virgin Oliven
DOP Umbria Extra Virgin Oliven

DOP extra virgin olivenolje fra Umbria, Italia. Medium/intens fruktig aroma. Behagelig smak. Intens/medium bitter og pepperaktig, frukt, grønne blader og en trekatig ettersmak. Lavt syrenivå. Begrenset produksjon. 100% italiensk. Perfekt størrelse (250ml gl.fl) og kvalitet for bruk "front of house". Ren italiensk nytelse. Geografisk opprinnelse.

Mer info
Igp Toscano Evoo
Igp Toscano Evoo

Fruktig med en anelse av mandel, artiskokker og grønne blader. Perfekt til garnityr, grillet kjøtt og kraftige supper. Dyrket, presset og tappet på flasker i Toscana.

Mer info
EV Olivenolje Gran Fruttato
EV Olivenolje Gran Fruttato

100% italiensk extra virgin olivenolje (kaldpresset). Presset tidlig i sesongen, mens bærene fortsatt er litt umodne. Rik på polyphenoler og antioksidanter (grunnet tidlig innhøstede bær). Grunnet sin «markante smak og fruktighet» er kun små mengder olivenolje nok til å berike enhver matrett. Perfekt til bruchetta, salater, kjøtt- og fiskeretter (kokt/stekt eller grillet), supper og grønnsaker.

Mer info
EV Olivenolje Hvit trøffel
EV Olivenolje Hvit trøffel

Extra Virgin olivenolje med smak av hvit trøffel. Særegen, men nydelig smak. Perfekt som smaksetter til bruchetta, hvite sauser, pastaretter, stek (okse/lam) og diverse gourmetretter.

Mer info
Extra Virgin Olivenolje Sitron
Extra Virgin Olivenolje Sitron

Med sitronekstrakt. Velegnet til salat, fisk, hvitt kjøtt, kaker eller risotto med parmesan.

Mer info
EVOO Chili&Hvitløk
EVOO Chili&Hvitløk

Extra Virgin olivenolje (ikke ren italiensk, men bl andet og tappet på flaske i Italia) med hvitløk – og chili konsentrat og chili. Velegnet som salatdressing, på spagetti eller pizza, marinerte muslinger (blåskjell etc) eller bruchetta.

Mer info
EV Olivenolje Basilikum
EV Olivenolje Basilikum

Extra Virgin olivenolje (ikke ren italiensk, men blandet og tappet på flaske i Italia) med basilikum konsentrat og basilikum. Velegnet som salatdressing, til pastaretter, vegetarsupper, bruchetta, tomatsauser, hardkokte egg og dampede/stekte kyllingbryst.

Mer info