Woksaus Sweet Chili

Woksaus Sweet Chili

12x120g Epd: 4322491

En søt, smaksrik blanding av rød chili, hvitløk og risvineddik.

  • Ingredienser

    Vann, sukker, risvineddik (6%), rød chilipasta (4,5%) [rød chili, salt, surhetsregulerende middel (eddiksyre)], modifisert maisstivelse, glukose-fruktosesirup, hvitløkspuré (3%), ingefærpuré, konsentrert tomatpuré, rapsolje, salt, parikaekstrakt.

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energy kcal per 100 g / ml 176
    • Energy kj per 100 g / ml 736
    • Fat (total) per 100 g / ml 0.5
    • Carbohydrates per 100 g / ml 42.3
    • Saturated fat per 100 g / ml 0.1
    • Protein pr 100 g/ml 0.4
    • Salt pr 100 g/ml 1.4
    • Sukkerarter pr 100 g/ml 37.5
    • Polyoler pr 100 g/ml 0
    • Stivelse pr 100 g/ml 0
  • 3 Allergener

    • Nøtter kan inneholde spor av
    • Kasjunøtter kan inneholde spor av
    • Peanøtter kan inneholde spor av
  • Anbefalt behandling

    min.temp 4.00ºC, max.temp 25.00ºC

Vis mer fra Blue Dragon

Østerssaus
Østerssaus

Østerssaus er en av de klassiske, autentiske asiatiske sausene. Obligatorisk i en rekke retter. Ypperlig som smakssetter.

Mer info
Fiskesaus
Fiskesaus

Gjæret fiskesaus laget av ansjos. (Nam pla). Brukes som smaksforsterker og i thailandsk matlaging.

Mer info
Riseddik
Riseddik

En mild og god eddik med syrlig, ren smak som forsterker rissmaken. Sammen med sukker og litt salt, kalles den Sushi Su.

Mer info
Sesamolje
Sesamolje

Brukes til salatdressing og smakssetting av aisiatiske og andre retter. Tilsetter en særegen, nøtteaktig smak.

Mer info
Hoisin Sauce
Hoisin Sauce

Premium Hoi Sin saus med rik smak. Brukes til kjøtt, kylling og grønnsaker.

Mer info
Wasabi Original Paste
Wasabi Original Paste

Blue Dragon Wasabi er blitt en klassiker og et “must have” i hjemmelaget sushi. Produktet har imidlertid også en rekke andre bruksområder: Som smaksetter i en majones, potetsalat eller blandet med smør smurt over laksefileten. Nå lanseres produktet i ny design!

Mer info
Vårrull Wrap
Vårrull Wrap

Spring Roll Wrappers tilberedning av ferske vårruller, en klassiker i det vietnamske kjøkken. Skal ikke frityrstekes.

Mer info